Magien i takknemlighet

Oppdatert: 30. aug. 2019

Vi vet at å fokusere på det positive i livet gjør oss lykkeligere. Mental trening er like viktig som fysisk trening, og tidsbruken sett opp mot effekten vil jeg påstå er fenomenal.


I førjulstida er det en økt mengde takknemlighetsfølelse ute og går. Vi blir mer rause mot hverandre og i kjøps jaget minnes vi ofte på at vi er heldige. Hva gjør det med deg når du føler denne takknemligheten eller gleden ved å være raus?


Det å bruke takknemlighet aktivt som mental trening er en oppdagelse for mange av de som starter med det. Jeg råder de fleste av mine kunder i akkurat det. Skriv ned tre ting du er takknemlig for hver dag. Det beste er om du får dette inn i ett av dine ritualer slik at det etterhvert går av seg selv, i begynnelsen kan det være smart å hjelpe seg selv med en påminnelse på telefonen.


Født i Norge så har vi mye å være takknemlig for, og da tenker jeg på de store tingene. Disse må du gjerne ta med på din takknemlighets liste, husk også på de små tingene i livet ditt. De hverdagslige som betyr noe akkurat for deg. Det skjer litt magi når du skriver ned disse - da legger du raskt merke til nye.


Du kan endre ditt fokus, dine perspektiver, hvordan du møter verden og hvordan du håndterer utfordringer med mental trening. Gi takknemlighet plass som en viktig del av livet ditt!


Når du har funnet dine tre ting i dag, hvordan kjennes det i kroppen? Hvilke tanker kommer etter du gjør dette?

Hjerte fra meg til deg

65 visninger0 kommentarer