"Blogge jeg - nei aldri...."

Oppdatert: 17. juli 2019

Det var det første kursholderen hørte da han foreslo at å blogge er et godt verktøy for å nå ut med det jeg brenner for.

Videre fikk han høre, "jeg som på alle fire slepte meg gjennom norsktimer på både ungdomsskole og videregående - nei det vil ikke fungere. Og for ikke å begynne og fortelle deg om alle gangene jeg fikk diverse oppgaver med å skrive det ene og andre, bok rapport fra Synnøve Solbakken og Den siste viking....".

Minnene sto i kø."

"Vel, svarte denne kursholderen, det er i alle fall en veldig fin måte å nå frem når du har noe på hjertet"

....det er det ja...pokker og...

Så der sto jeg i norsk gjørme til halsen med mine egen produserte sannheter. "Dette kan jeg ikke", "jeg skriver masse feil", "ingen vil lese dette blant alle flotte blogger der ute".......

STOP, dette er ikke meg - ikke nå lenger.

"Det har jeg aldri prøvd før så det klarer jeg helt sikkert" (Pippi Langstrømpe)

..............og du, det verste som har skjedd er at jeg ikke har klart det og måtte prøve igjen. Fantastisk leveregel!

Det er utenfor komfort sonen det skjer, der vokser vi og utvikler oss i stor fart. Gøy er det også.

Jeg stuper mer enn gjerne utenfor komfort sonen her for jeg har så mye jeg har lyst å si. Har du kommet helt ned hit så betyr det at verken jeg eller du er skremt av min premiere i blogg verden:)

Jeg brenner for den indre styrke - selvfølelsen, barn og ungdom, familien. Jeg elsker å se hvordan mennesker kan kaste unnskyldninger, endre strategier og nå målene sine. Dette og mye mer med en snert av humor håper jeg vi kan dele fremover.

Ønsker deg en herlig kveld hvorhen du er i verden - hjerte til deg fra meg

160 visninger1 kommentar